Boende för skola sker på Åkersviks skola (Hovrättsgatan 2, Sundsvall)

Förläggningen är bemannad dygnet runt. Lagen checkar in på skolan som man blivit tilldelad och där man får en mapp med cupband, information m.m. Cupbanden måste bäras av samtliga spelare och ledare under hela cupen.

Incheckning sker tidigast kl.17:00 fredag.
Utcheckning sker senast kl. 12:00 söndag.

Förläggning
Sovsäck och luftmadrass medtages (90cm maxbredd). Minst en ledare skall bo tillsammans med laget i varje rum. Gästande förening är ekonomiskt ansvarig för eventuella skador förorsakade av medlemmarna.

Regler förläggning
Gå igenom mappen och läs all info som finns i den. Kontrollera att rätt antal cupband finns. Om något inte stämmer, kontakta Cupansvarig (förläggnings värd kan inte korrigera/ta betalt).

Kolla speltiderna och planera måltider och resande så ni är i god tid till matcherna.

Förläggningen ska vara tyst kl. 23:00.

Varje lag skall städa och återmöblera förläggningen till samma skick som när ni kom, knäpp kort på rummet så att ni kan se hur det såg ut när ni kom. Städningen skall godkännas av förläggningsvärd på skolan. Lag som inte får sin sovsal besiktigad innan avfärd eller som ej städar ur den drabbas av en städavgift (1500 kr).

Varje lag ansvarar för att inget material förstörs eller försvinner från förläggningen. Meddela eventuell åverkan omedelbart till förläggnings värden på skolan.

Det är förbjudet att använda datorer, projektorer, TV/ video eller annan elektronisk utrustning som finns i klassrummen. Trasig utrustning debiteras.

Ingen alkohol får förekomma på förläggningarna.

Mat
Alla måltider serveras på skolan för de boende på skolan. För de som bor på hotell äts frukost på hotell och lunch och middag äts på Åkersviks skola. 

Öppettider:
Frukost: kl 06.00 - 09.00 (för hotell, se hotellets tider)
Lunch: kl 11.00 - 14.00
Middag: kl 17.00 - 19.30

Menyn är anpassad efter ungdomar och kommer presenteras på hemsidan.
Ingen maträtt innehåller fläskkött och all mat är laktosfritt.

Meny

Frukost: Yoghurt, flingor/müsli, bröd, smör, kalkon, ost, gurka, juice, kaffe och the.

Fredag middag - Lasagne
Lördag lunch - Korvstroganoff, ris
Lördag middag - Pasta pollo (kämig kycklingsås med pasta)
Söndag lunch - Panerad fisk, kokt potatis och citron- och dillsås

Till alla måltider serveras sallad och måltidsdryck